Intake voor slaaptherapie

Intake-gesprek plannen met slaappsycholoog ?

Contacteer ons
pexels-marek-levak-2265488

Plan je gesprek

Soms kan een goed gesprek deugd doen én verhelderend zijn. Zijn er bepaalde zaken die jij kwijt wil voordat je start met de slaaptherapie? Heb je last van medische op psychische klachten? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en dan maken we graag tijd voor je. Onze slaappsycholoog of psychiater plant samen met jou een intake-gesprek.

Contacteer Start to Sleep
annelies smolders slaapexperte

Verloop van dit gesprek

Tijdens dit online gesprek overlopen we jouw slaapklachten, je medische/psychische voorgeschiedenis én de vragen die je hebt. Met deze info kunnen we aan de slag om jouw slaapklachten te verbeteren. We vragen je op het einde van ons gesprek of we contact mogen opnemen met je huisarts of behandelaar (psycholoog, therapeut…) zodat zij ook op de hoogte zijn.

Testimonials

beter leren slapen start to sleep

Waarom een intake-gesprek geen must is

De online slaaptherapie is zo ontwikkeld dat het helpt bij slapeloosheidsklachten, met én zonder slaapmedicatie. Daarom is een intakegesprek geen must. Het is wel noodzakelijk om jouw slaapdagboek en motivatie consequent in te vullen. Aan de hand van jouw slaap data krijgen we een héél goed beeld van jouw slaapklachten.

Is er een onderliggende, medische reden waarom je niet kan slapen? Spreek er eerst over met je huisarts!
Heb je last van andere psychologische klachten naast jouw slapeloosheid? Praat er dan over met jouw psycholoog, want Start to Sleep pakt enkel jouw slaapprobleem aan.

slaapproblemen oplossen start to sleep applicatie

Heb je nog vragen?

Bekijk alle